Istállószőnyeg, rámpaszőnyeg, csúszásgátló gumiszőnyeg, patamosó

Csúszásgátló gumiszőnyegek csoportjába tartozik az istállószőnyeg, és a rámpaszőnyeg, valamint a lovak biztonsága érdekében egy speciális lyukacsos gumiszőnyeg, melyet patamosókba ajánlunk. Miért előnyös: Könnyen tisztítható, meleg, és rugalmas.

 Az istállószőnyeg, - rámpaszőnyeg

főbb felhasználási területei:

Istállók, lovardák, tehenészetek, akol és ólak, valamint sportlétesítmények padlójának, lószállító kamionok, utánfutók, kisteherautók rakfelületének burkolására.

Nyújtson kiemelkedő védelmet lova lábainak! A prémium minőségű gumiszőnyegeink erős és tartós kialakítással rendelkeznek, amelyek ellenállnak a kopásnak és a szélsőséges körülményeknek. Az istállószőnyegünk továbbá csökkenti a rezgést, így kényelmes környezetet teremt a lónak. Az Ön lova élvezni fogja a stabilitást és a biztonságot, amelyet nyújtunk!

 

stx001.jpg

 

stx003.jpg

Nagy teherbírása, kopásállósága  teszi alkalmassá ezeken a területeken. A tekercsek jól illeszthetőek, valamint szabni is egyszerű. Javasoljuk telibe leragasztani, illesztések mentén "v" alakban vágni és ragasztani, így elkerülhető az esetleges "szennylé" beszivárgása.

stx005.jpg

Több mint 10 éve szállítunk magyarországi járműgyártók, ló szállító járműgyártók részére csúszásgátlós gumi burkolatokat, istálló- és rámpaszőnyeget.

stx002.jpg

Rámpaszőnyegek

A speciálisan kiképzett bordázatú rámpaszőnyeg biztosítja az állatok biztonságos, csúszásmentes felhajtását meredek emelkedőkön, utánfutók, ló szállító kamionok rámpáin. Mintázatát finomabb fűrészfogas és markánsabb, négyszögletes keresztbordák váltakozása adja.

stx004.jpg

 

Tisztítása egyszerű, slaggal könnyen mosható. Kiképzésének köszönhetően a lovak elcsúszása, szinte minimálisra csökkenthető. Mivel gumiszőnyegről beszélünk, így az istállószőnyeg rugalmassága is fontos szempont.

 

stx010.jpg

Nézze meg a rámpaszőnyegek adatlapját!

A nagy szélességnek előnye, hogy toldás nélkül megoldható felületek burkolása, ez a kedvező szőnyeg ár mellet gyors és gazdaságos kivitelezést, jó tisztántarthatóságot biztosít.

Részletesebb információt a +36-30/364-59-22-es telefonszámon, vagy az info@2VD.hu e-mail címen kérhet.

Egyéb, kapcsolódó termékeinkről a www.2dv.hu honlapon tájékozódhat.

Kérjen ajánlatot

Várjuk szíves érdeklődését.

Üdvözlettel:

Varga Diána és Varga Dániel

ügyvezetők

+36-30/587-7116; +36-30/419-4419

2VD Géptervező és Kereskedő Kft.

2310 Szigetszentmiklós, Szerelő utca 2.

 

varjuk_hivasat_2vd_2.jpg

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 55
Heti: 191
Havi: 1 118
Össz.: 158 259
Oldal: Lószállító kamion
Istállószőnyeg, rámpaszőnyeg, csúszásgátló gumiszőnyeg, patamosó - © 2008 - 2024 - rampa-istalloszonyeg.hupont.hu

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat